Tort din biscuiti

de ionela2682 in Dulciuri, 25 Mar 2012 | 12825 vizualizari

 

Reteta Licutei m-a dat pe spate asa ca am purces la prepararea ei....
http://licutamarin.blogspot.com/2011/09/tort-de-biscuiti.html

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti petit beurre
  • 250ml lapte
  • 100 gr unt
  • 100 gr nuca de cocos
  • 50 gr zahar pudra
  • 2-3 linguri cacao
  • 100 gr ciocolata topita
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din biscuiti:

-biscuitii se baga la robot pentru cateva secunde ,adaugam nuca de cocos si amestecam putin

-se freaca untul cu zaharul pudra apoi se adauga ,cacaoa cernuta,ciocolata topita la baie de aburi si amestecam

-adaugam laptele caldut in compozitia de unt,aromam cu esenta de rom

-turnam amestecul de lapte si unt peste biscuiti si omogenizam cu grija compozitia

-turnam in forma tapetata cu folie alimentara si dam la rece pentru cel putin 1 ora.

-rasturnam  ,pudram cu cacao si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti