Tort Diplomat

de Lau in Dulciuri, 4 Iul 2011 | 6272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 2 lingura ulei
  • 2 linguri apa
  • esenta de vanilie
  • 1/2 praf de copt
  • CREMA DIPLOMAT
  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 600 ml frisca
  • esenta de portocale
  • 2 plicuri gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat:

Separam albusurile de galbenus. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam. Adaugam galbenusurile unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Adaugam uleiul, apa, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine. Turnam compozitia intr-o forma pentru tort cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor cca 15-20 min


Crema-ouale impreuna cu zaharul se bat bine, se pun pe baie de abur pana cand crema se ingroasa ca o smantana, apoi se lasa sa se raceasca. Frisca se bate bine


Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa, apoi se pregateste conform instructiunilor de pe plic. Se amesteca cu compozitia de ou, adaugam esenta, frisca si se omogenizeaza


Asamblare-se tapeteaza o tava(detasabila) cu folie alimentara, se adauga blatul, adaugam crema si ornam dupa plac


Se da la rece cateva ore inainte de servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

04.07.2011, 21:43

multumesc

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:44

place

Lau 1

11.07.2011, 21:30

mihaela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort delicios cu banane si ciocolata