Tort diplomat cu fructe exotice

de Lily_Musat in Torturi, 4 Iun 2009 | 27159 vizualizari

 

Racoritor precum o inghetata

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 gr. Zahar
  • 200 gr lapte
  • 2 vanilii
  • ½ kg frisca batuta
  • 2 lingurite gelatina topita in putina apa fierbinte
  • 2 kiwi pentru interior + 1 kiwi pentru décor
  • 1 portocala
  • 1 conserva de ananas
  • 200 gr. Piscoturi
  • 100 gr. Ciocolata de menaj pentru ornat
Portii: 14
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat cu fructe exotice:

Se pune intr-o cratita pe foc laptele, zaharul si oul si se firb pana se incheaga putin,se ia de pe foc, se amesteca cu gelatin, iar cand se raceste bine se adauga frisca, vanilia si fructele taiate cubulete.

Se pun intr-o cratita speciala de tort (care are fundul detasabil), piscoturile pe margine si o parte din piscoturi se taie bucati si se pun pe fundul la cratita. Se toarna compozitia in mijlocul cratitei.

Pe deasupra se pun feliute de kiwi. Se da la frigider cca 2 ore pana se incheaga.

Se orneaza cu ciocolata de menaj. Dupa 2 ore il scoatem din frigider si indepartam marginea detasabila a cratitei,astfel tortul ramanand pe tavita. Pana la servire se pastreaza in frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu fructe exotice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

vivien 1

14.07.2013, 08:59

aratä super delicios dar de ce se väd in pozä 3 ouä cind in retetä este doar unu?

Dariaspeak 1

28.01.2014, 01:39

Poate ca sa iasa mai multa crema ..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si nuci