Tort Diplomat cu portocale

de oana_pisicutza16 in Torturi, 21 Sep 2011 | 5688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua 
  • 400  zahar
  • 3 plicuri gelatina 
  • 1 litru de frisca
  •  Foi de pandispan 
  •  100 g Stafide 
  •  Compot de ananas
  •  Portocale sau alte fructe  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat cu portocale:

- Se bat ouale cu zaharul la foc mic pana se dizolva zaharul (se amesteca in continuu ca sa nu se prinda).



- Intre timp se pune gelatina la intarit in 150 ml apa calduta. Stafidele se pun la inmuiat in apa calduta.



- Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga gelatina intarita si se raceste toata compozitia in apa rece. Dupa ce s-a racit se adauga stafidele, fructele taiate marunt si ¾ frisca.



- Separat se taie foile de pandispan dupa forma tavii pentru tort.



- Se pune compozitia in interiorul foilor isi se acopera cu o alta foaie.



- Se lasa la frigider aproximativ 3 ore.



- Se orneaza tortul cu frisca ramasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

22.09.2011, 19:16

ce frumos l-ai ornat, super arata

Ligia Bxl 1

22.09.2011, 21:04

fain tort

Lau 1

04.10.2011, 22:40

ce frumos e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort festiv foarte gustos a la Mihaela