Tort Diplomat cu portocale

de oana_pisicutza16 in Torturi, 21 Sep 2011 | 8324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua 
  • 400  zahar
  • 3 plicuri gelatina 
  • 1 litru de frisca
  •  Foi de pandispan 
  •  100 g Stafide 
  •  Compot de ananas
  •  Portocale sau alte fructe  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat cu portocale:

- Se bat ouale cu zaharul la foc mic pana se dizolva zaharul (se amesteca in continuu ca sa nu se prinda).

- Intre timp se pune gelatina la intarit in 150 ml apa calduta. Stafidele se pun la inmuiat in apa calduta.

- Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga gelatina intarita si se raceste toata compozitia in apa rece. Dupa ce s-a racit se adauga stafidele, fructele taiate marunt si ¾ frisca.

- Separat se taie foile de pandispan dupa forma tavii pentru tort.

- Se pune compozitia in interiorul foilor isi se acopera cu o alta foaie.

- Se lasa la frigider aproximativ 3 ore.

- Se orneaza tortul cu frisca ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Diplomat