Tort Fedora - cu mascarpone si fructe

de adina_tm in Torturi, 11 Feb 2012 | 3646 vizualizari

 

satisfactie maxima , timp de lucru 30 min ,complexitate - oricarei blonde ii iese ,garantat ! :D

 

INGREDIENTE

  • ingrediente : 
  • 1 pachet de foi Soft Cake Vincinni de cacao (din Auchan) , 
  • 2 galbenusuri , 
  • 4 linguri zahar , 
  • 1 cutie 250 gr mascarpone, 
  • 1 cutie mica 250 ml frisca Hulala ,
  • fructe proaspete sau congelate (merge si fara fructe ,eventual stafide ) .
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fedora - cu mascarpone si fructe:

Se pun intr-un castron galbenusurile ,se adauga zaharul, se freaca bine ,spumos cu mixerul la viteza medie ,se pune treptat mascarponele si dupa ce s-a omogenizat ,se pune frisca lichida si se mai bate cu mixerul la viteza mare pana devine o crema consistenta .


Se imparte crema in 3 si se pune peste foi .Peste crema se aseaza fructele .


Gata ! pofta buna ! este delicios si foarte usor de facut pt oricine ,chiar si blondelor le iese :D


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Fedora - cu mascarpone si fructe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

11.02.2012, 21:23

bine ai venit.. bun tortulet!!

diaconta 1

11.02.2012, 21:44

eu sunt roscata,imi iese si mie??
glumesc
exact pe placul meu
bun venit

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 10:53

bun tort

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pavlova cu capsune