Un desert raw incredibil de gustos cu crema de migdale si vanilie , gust de portocale, bogat in crema densa de ciocolata naturala....
Blatul:
Intr-un blender transformati migdalele in pudra. Lasati deoparte. Zdrobiti alunele de padure si amestecati-le cu migdalele. Mixati smochinele cu coaja de portocala, apoi adaugati migdalele si alunele si faceti un aluat. Puneti intr-un bol de plastic folie de prospetime si puneti blatul, apasandu-l bine inauntru. Lsati deoparte.
Crema de migdale:
Amestecati totul in afara de migdalele maruntite pana devine o crema moale, apoi adaugati si migdalele. Puneti peste blat in vasul de plastic si dati la rece pana se intareste si poate fi pus stratul urmator
Crema de ciocolata:
Combinati intr-un vas la mixer toate ingredientele mai putin untul si uleiul, pana devine o crema spumoasa...la sfarsit adaugati-le si pe acestea. Puneti ca si strat urmator la tort in vasul de plastic. Tineti tortul la frigider peste noapte sau la congelator cateva ore, scoateti apoi si puneti o farfurie de tort deasupra si rasturnati scotand si folia la urma. Presarati pudra de cacao si ornati dupa dorinta!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro