Tort Kodrit Kadir

de Lau in Torturi, 7 Sep 2011 | 2752 vizualizari

 

by Miha, dar nu a iesit asa de frumos ca al ei

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 lingura cafea
  • esenta de rom
  • crema
  • 800 ml lapte
  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • esenta de vanilie
  • caramel
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kodrit Kadir:

Caramelizam zaharul si-l lasam la racit


BLATUL- Oul il mixam bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul. Adaugam pe rand cate putin, celelalte ingrediente si omogenizam


CREMA- mixam ouale cu zaharul, apoi adaugam esenta de vanilie,un praf de sare si laptele. Amestecam bine


Peste caramelul racit adaugam compozitia de oua si imediat in mijlocul tavii, compozitia pentru blat


Compozitia se va imprastia in tava dar in timpul coptului se va compacta si se va ridica la suprafata


Dam la cuptorul incins la 180 grade timp de 40 min, dar pentru siguranta facem testul cu scobitoarea


Dupa ce s-a copt il lasam se raceasca foarte bine


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kodrit Kadir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

08.09.2011, 22:58

Oare mai sant fete de pe Bucataras.ro care nu au facut aceste minunat tort?foarte bun

kamy 1

09.09.2011, 16:55

eu nu l-am facut i-am pus demult gand rau,dar nu i-a venit randul

Lau 1

09.09.2011, 20:52

va multumesc fetelor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello