Tort Kodrit Kadir

de Lau in Torturi, 7 Sep 2011 | 2118 vizualizari

 

by Miha, dar nu a iesit asa de frumos ca al ei

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 lingura cafea
  • esenta de rom
  • crema
  • 800 ml lapte
  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • esenta de vanilie
  • caramel
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kodrit Kadir:

Caramelizam zaharul si-l lasam la racit


BLATUL- Oul il mixam bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul. Adaugam pe rand cate putin, celelalte ingrediente si omogenizam


CREMA- mixam ouale cu zaharul, apoi adaugam esenta de vanilie,un praf de sare si laptele. Amestecam bine


Peste caramelul racit adaugam compozitia de oua si imediat in mijlocul tavii, compozitia pentru blat


Compozitia se va imprastia in tava dar in timpul coptului se va compacta si se va ridica la suprafata


Dam la cuptorul incins la 180 grade timp de 40 min, dar pentru siguranta facem testul cu scobitoarea


Dupa ce s-a copt il lasam se raceasca foarte bine


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kodrit Kadir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

08.09.2011, 22:58

Oare mai sant fete de pe Bucataras.ro care nu au facut aceste minunat tort?foarte bun

kamy 1

09.09.2011, 16:55

eu nu l-am facut i-am pus demult gand rau,dar nu i-a venit randul

Lau 1

09.09.2011, 20:52

va multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru diabetici