Tort Krem a la Krem

de ralu_ca in Torturi, 23 Mar 2014 | 12408 vizualizari

 

o bunatate !

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic crema pt prajituri cu gust de ciocolata
  • crema:
  • 350 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic crema pt prajituri cu gust de vanilie
  • glazura:
  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • 1 fiola esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Krem a la Krem:

Blatul:Albusurile se mixeaza pana devin spuma, adaugam cate o lingura zahar, apoi cate un galbenus mixand foarte bine. Adaugam plicul de praf de crema amestecand usor cu o lingura de lemn. Am tapetat o forma rotunda de tort cu unt i putina faina, am turnat compozitia si am introdus la cuptorul incalzit, lasand approx 25 min.Crema: Intr-un bol am pus frisca, zahar, plicul de crema si am mixat pana am obtinut o crema pufoasa.

Glazura: Intr-o craticioara am pus cubuletele de ciocolata neagra, frisca si esenta de rom si am lasat la foc mic pana ce devine fluida.

Blatul l-am pus pe un platou, am pus stratul de crema, apoi am turnat glazura de ciocolata.

Se lasa la rece pana a 2a zi si a iesit o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tort Krem a la krem