Tort Krem a la Krem

de ralu_ca in Torturi, 23 Mar 2014 | 6703 vizualizari

 

o bunatate !

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic crema pt prajituri cu gust de ciocolata
  • crema:
  • 350 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic crema pt prajituri cu gust de vanilie
  • glazura:
  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • 1 fiola esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Krem a la Krem:

Blatul:Albusurile se mixeaza pana devin spuma, adaugam cate o lingura zahar, apoi cate un galbenus mixand foarte bine. Adaugam plicul de praf de crema amestecand usor cu o lingura de lemn. Am tapetat o forma rotunda de tort cu unt i putina faina, am turnat compozitia si am introdus la cuptorul incalzit, lasand approx 25 min.Crema: Intr-un bol am pus frisca, zahar, plicul de crema si am mixat pana am obtinut o crema pufoasa.

Glazura: Intr-o craticioara am pus cubuletele de ciocolata neagra, frisca si esenta de rom si am lasat la foc mic pana ce devine fluida.

Blatul l-am pus pe un platou, am pus stratul de crema, apoi am turnat glazura de ciocolata.

Se lasa la rece pana a 2a zi si a iesit o bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

23.03.2014, 15:34

delicios!

Andreea Caroline 1

23.03.2014, 22:51

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:46

De incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L