Tort Krem a la Krem

de ralu_ca in Torturi, 23 Mar 2014 | 6900 vizualizari

 

o bunatate !

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic crema pt prajituri cu gust de ciocolata
  • crema:
  • 350 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic crema pt prajituri cu gust de vanilie
  • glazura:
  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • 1 fiola esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Krem a la Krem:

Blatul:Albusurile se mixeaza pana devin spuma, adaugam cate o lingura zahar, apoi cate un galbenus mixand foarte bine. Adaugam plicul de praf de crema amestecand usor cu o lingura de lemn. Am tapetat o forma rotunda de tort cu unt i putina faina, am turnat compozitia si am introdus la cuptorul incalzit, lasand approx 25 min.Crema: Intr-un bol am pus frisca, zahar, plicul de crema si am mixat pana am obtinut o crema pufoasa.


Glazura: Intr-o craticioara am pus cubuletele de ciocolata neagra, frisca si esenta de rom si am lasat la foc mic pana ce devine fluida.


Blatul l-am pus pe un platou, am pus stratul de crema, apoi am turnat glazura de ciocolata.


Se lasa la rece pana a 2a zi si a iesit o bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

23.03.2014, 15:34

delicios!

Andreea Caroline 1

23.03.2014, 22:51

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:46

De incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Krem a la krem