Tort LA MULTI ANI

de Andreea Baraboi in Torturi, 3 Sep 2014 | 3324 vizualizari

 

Cum a fost ziua la verisoara mea cea scumpa i-am pregatit un tortulet surpriza si a fost atat de incantata incat atunci cand a vazut tortu a zis doar atat LA MULTI ANI, de asta i-am dat aceasta denumire, :)))

 

INGREDIENTE

blat

  • 4 oua
  • 260 g faina
  • 260 g zahar
  • 50 ml apa
  • 1 plic praf de copt

In plus

  • 700 g frisca lichida
  • un borcan de 400 g piersici insiropate
  • fulgi de ciocolata sau putem orna cu ceea ce dorim
  • creion pt decor alimentar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort LA MULTI ANI:

Blat


Intr-un bol adaugam ouale si zaharul pe care le batem foarte bine, dupa care adaugam faina putin cate putin dupa care adaugam apa si continuam sa amestecam dupa care adaugam si praful de copt. Am folosit o tava de diametru 26 cm . Am invelit fundul tavii cu hartie de copt si bordurile cu unt si faina. Dam tava la cuptor preincalzit pentru 30-40 min.


Este de preferat sa se faca blatul cu o zi inainte pt a fi usor de taiat.


Batem frisca care a stat la frigider si este destul de rece.


Piersicile le-am lasat la scurs intr-o sita si cu siropul am insiropat blatul de tort.


Pe primul strat de tort adaugam frisca pe care o intindem foarte bine peste care am adaugat o piersici taiate cubulete si am continuat asa pana la ultimul strat de tort.


Ornam cu frisca si bordurile tortului peste care incepem sa aruncam fulgii de ciocolata pana acoperim bordurile acestuia.


Am mai ramas cu o piersica si am facut ca o floricica pe tort, si m-am jucat un pic cu poshul si am facut acolo niste stelute si cu ceva culoare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort LA MULTI ANI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Pushaa 1

04.09.2014, 15:04

Lia_ 1

04.09.2014, 20:50

foarte bun

Andreea Baraboi 1

04.09.2014, 21:05

multumim

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort trunchi de copac