Tort la pahar

de Lau in Dulciuri, 14 Iun 2013 | 2772 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 1/2 cana de faina
  • 1/2 praf de copt

Crema

  • 500 g lapte
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 150 g zahar
  • 4 linguri faina
  • 100 ml frisca
  • capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort la pahar:

Blatul-mixam oaule cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul(devine ca o crema)amestecam faina cu cacao si praful de copt dupa care incorporam in crema de ou,

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam cerculete cu paharul

Crema-laptele il amestecam cu zaharul,faina si punem pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.adaugam zeama de lamaie si lasam sa se raceasca

Mixam frisca dupa care o incorporam in crema racita.

Asamblare-asezam un blat pe fundul paharului,crema-capsuni taiate bucati,crema-blat-crema si capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lau 1

15.06.2013, 11:24

multumesc

laura_n 1

15.06.2013, 15:05

ce mult imi plac deserturile astea

Lau 1

15.06.2013, 23:10

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Donuts