Tort martisor

de gaby_gabytza in Torturi, 16 Mar 2013 | 641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare piscoturi
  • crema
  • 500 ml smantana
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri cacao
  • sirop
  • 400 ml apa
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri compot visine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort martisor:

Mixam smantana cu zaharul pana devine o crema lucioasa.Impartim frisca in doua iar intr-una mixam cu plicurile de zahar vanilat si esenta.In frisca ramasa adaugam cacao si amestecam bine.


Amestecam apa cu zaharul pana se topeste si apoi adaugam lingurile de compot.


Luam piscoturile si le trecem prin sirop apoi asezam un rand intr-o tava cu inel detasabil si ungem deasupra cu un rand de frisca de vanilie.Apoi asezam pe marginea tavii piscoturi(rupem un pic un capat si il asezam cu partea rupta in jos ca sa se aseze mai bine)trecute tot prin sirop si le asezam in picioare.


Dupa, punem peste frisca pusa in tava iarasi un rand de piscoturi trecute prin sirop si deasupra fisca de cacao.Iarasi un rand piscoturi,un rand frisca vanilie,un rand piscoturi iar la final frisca cu cacao.Eu am decorat cu cateva linguri de frisca simpla.Dam la frigider 3-4 ore dupa care putem scoate inelul detasabil si putem servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort martisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

17.03.2013, 13:55

Deliciu

Lau 1

17.03.2013, 17:35

place

Sim0na 1

18.03.2013, 11:20

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat din budinca si fructe