Tort om de zapada

de cristina_irina in Torturi, 9 Mai 2013 | 1893 vizualizari

 

PENTRU CRACIUN SAU ANIVERSARI DE IARNA

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 8 linguri de zahar
  • un praf de copt
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 12 linguri de faina
  • 8linguri de apa
  • 3 sticlute de esenta de rom
  • crema instant de ciocolata cu rom
  • 250 ml de lapte
  • o lamaie
  • un pahar de fanta
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort om de zapada:

Albusurile se bat spuma cu 8 linguri de zahar.Separat se amesteca galbenusurile cu un pachet de praf de copt,coaja de la o lamaie rasa,pliculete de zahar vanilat ,8 linguri de apa,si 12 linguri de faina dupa care se amesteca pana formeaza o compozitie ca o smantana.


Se toarna albusul peste compozitie si se amesteca usor sa nu se sparga bulele.Se da la cuptorul normal 30 min. , la cel cu microunde 10 min.Se taie blatul in 4 se insiropeaza cu fanta ,se despart in doua si se umplu cu frisca sau crema de ciocolata instant,doua cate doua, ca sa ia forma unui om de zapada ca in foto .Se orneaza cu bomboane sau fructe,dupa cum ne" spune "fantezia.:)


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort om de zapada" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

10.05.2013, 09:34

minunat!

Sim0na 1

10.05.2013, 11:34

Rocsi 1

10.05.2013, 11:34

Ce frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Egiptean si 4 ani de Bucataras.ro! <3