Tort "Opera"

de Bucataria Stefaniei in Torturi, 5 Mar 2015 | 48264 vizualizari

COMENTARII (34)

Bucataria Stefaniei 1

08.04.2015, 19:20

Cele 2 linguri cu sirop de cafea se adauga pe rand dupa cele 5 minute de mixat untul. Siropul trebuie sa fie rece pentru a nu se branzii crema.

suciuandreia 1

09.04.2015, 10:36

Multumesc mult!

Bucataria Stefaniei 1

09.04.2015, 11:06

Cu placere!

susu 1

25.04.2015, 08:47

As da multi bani pe o felie sa mananc si eu acum la cafeluta, iubesc conbinatia de cafea si cioco

-Licurici- 1

24.06.2015, 08:08

superb

Lina24 1

30.12.2015, 06:50

ce bine arata

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 19:25

elucubratiiculinare 1

11.12.2016, 08:59

Ancutsa 1

04.05.2017, 14:42

Arata minunat!
La multi ani frumosi!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Cora cu mousse de ciocolata si bezea