Tort Oreo de Ziua Romaniei

de amalia01 in Torturi, 1 Dec 2016 | 7425 vizualizari

 

Nu aveam de gand sa gatesc prea mult zilele acestea, dar...cand ai o zgatie in casa, nu faci chiar ceea ce vrei! 'Cum, mami, sa nu facem tort? Doar e ziua Romaniei!"
 
Asa ca tort de ziua Romaniei sa fie!

 

INGREDIENTE

  • 5 pachete de biscuiti Oreo
  • 500 g branza mascarpone
  • 750 ml frisca
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat Dr. Oetker
  • 1 plic glazura Duo Dr. Oetker
  • Mai ai nevoie de : o tava dreptunghiulara cu pereti detasabili si multa buna dispozitie.
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Oreo de Ziua Romaniei:

 Pe fundul tavii, asezi un suport pentru tort, apoi biscuiti Oreo unul langa celalalt.

Bati crema mascarpone impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand devine spumoasa.

Bati frisca si adaugi crema de branza treptat, pana cand se omogenizeaza bine.

Pastrezi o cana de crema pentru decor.

Asezi jumatate din crema ramasa peste biscuiti, apoi inca un rand de biscuiti si restul de crema.

Dai la frigider pentru minimum 12 ore, timp necesar pentru ca biscuitii sa se inmoaie.

Indepartezi inelul si decorezi cu glazura de ciocolata, crema si biscuiti.

Servesti cu multa dragoste alaturi de cei dragi.

TIPS-URI

1

tort

2

aniversare

3

distractie

4

copii

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Oreo de Ziua Romaniei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

diaconta 1

10.12.2016, 23:42

ce tort frumos si pentru o ocazie speciala

mihaelar63 1

10.12.2016, 23:50

Corinuta 1

12.12.2016, 13:21

Tare misto arata! Si mi-ai facut o pofta de Oreo acuma... de-aia nu stau io prea mult pe sait!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort "tres leches"