Tort Oreo de Ziua Romaniei

de amalia01 in Torturi, 1 Dec 2016 | 4253 vizualizari

 

Nu aveam de gand sa gatesc prea mult zilele acestea, dar...cand ai o zgatie in casa, nu faci chiar ceea ce vrei! 'Cum, mami, sa nu facem tort? Doar e ziua Romaniei!"
 
Asa ca tort de ziua Romaniei sa fie!

 

INGREDIENTE

  • 5 pachete de biscuiti Oreo
  • 500 g branza mascarpone
  • 750 ml frisca
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat Dr. Oetker
  • 1 plic glazura Duo Dr. Oetker
  • Mai ai nevoie de : o tava dreptunghiulara cu pereti detasabili si multa buna dispozitie.
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Oreo de Ziua Romaniei:

Pe fundul tavii, asezi un suport pentru tort, apoi biscuiti Oreo unul langa celalalt.


Bati crema mascarpone impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand devine spumoasa.


Bati frisca si adaugi crema de branza treptat, pana cand se omogenizeaza bine.


Pastrezi o cana de crema pentru decor.


Asezi jumatate din crema ramasa peste biscuiti, apoi inca un rand de biscuiti si restul de crema.


Dai la frigider pentru minimum 12 ore, timp necesar pentru ca biscuitii sa se inmoaie.


Indepartezi inelul si decorezi cu glazura de ciocolata, crema si biscuiti.


Servesti cu multa dragoste alaturi de cei dragi.

TIPS-URI

1

tort

2

aniversare

3

distractie

4

copii

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Oreo de Ziua Romaniei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

10.12.2016, 23:42

ce tort frumos si pentru o ocazie speciala

mihaelar63 1

10.12.2016, 23:50

Corinuta 1

12.12.2016, 13:21

Tare misto arata! Si mi-ai facut o pofta de Oreo acuma... de-aia nu stau io prea mult pe sait!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza sarata si marar

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Unt cu leurda

de Lau 9

ieri la 21:30

Pui cu leurda

de Lau 9

ieri la 20:52

Avat marinat

ieri la 19:36

Desert biscuiti din faina de alac, parfumati cu lavanda

pe 17.09 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Tort Panna Cotta cu capsuni