Tort Oreo de Ziua Romaniei

de amalia01 in Torturi, 1 Dec 2016 | 2993 vizualizari

 

Nu aveam de gand sa gatesc prea mult zilele acestea, dar...cand ai o zgatie in casa, nu faci chiar ceea ce vrei! 'Cum, mami, sa nu facem tort? Doar e ziua Romaniei!"
 
Asa ca tort de ziua Romaniei sa fie!

 

INGREDIENTE

  • 5 pachete de biscuiti Oreo
  • 500 g branza mascarpone
  • 750 ml frisca
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat Dr. Oetker
  • 1 plic glazura Duo Dr. Oetker
  • Mai ai nevoie de : o tava dreptunghiulara cu pereti detasabili si multa buna dispozitie.
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Oreo de Ziua Romaniei:

Pe fundul tavii, asezi un suport pentru tort, apoi biscuiti Oreo unul langa celalalt.


Bati crema mascarpone impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand devine spumoasa.


Bati frisca si adaugi crema de branza treptat, pana cand se omogenizeaza bine.


Pastrezi o cana de crema pentru decor.


Asezi jumatate din crema ramasa peste biscuiti, apoi inca un rand de biscuiti si restul de crema.


Dai la frigider pentru minimum 12 ore, timp necesar pentru ca biscuitii sa se inmoaie.


Indepartezi inelul si decorezi cu glazura de ciocolata, crema si biscuiti.


Servesti cu multa dragoste alaturi de cei dragi.

 

TIPS-URI

1

tort

2

aniversare

3

distractie

4

copii

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Oreo de Ziua Romaniei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

10.12.2016, 23:42

ce tort frumos si pentru o ocazie speciala

mihaelar63 1

10.12.2016, 23:50

Corinuta 1

12.12.2016, 13:21

Tare misto arata! Si mi-ai facut o pofta de Oreo acuma... de-aia nu stau io prea mult pe sait!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Padurea Neagra