Tort Padurea Neagra

de DeliciidelaM in Dulciuri, 24 Apr 2016 | 1012 vizualizari

 

   Dragelor, asta este cel mai mare rasfat al meu. mare iubitoare de tot ce e dulce, dar cand vad tortul asta parca nu ma mai pot oprii din mancat. Prima data l-am incercat la o cofetarie si de 2 ani tot experimentez sa gasesc reteta potrivita( blatul a fost cel mai complicat, ca doar trebuia sa imi iasa blatul perfect, restul e floare la ureche).
 

 

INGREDIENTE

  • un blat de cacao
  • 400 ml frisca lichida
  • 200 gr visine congelate ( sau din compot)
  • 50 gr zahar pudra
  • ciocolata pentru decor
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra:

1.Mai intai facem blatul , nu mai scriu reteta, o aveti aici: https://www.youtube.com/watch?v=TJ2tQBjBN7M si este si in retetele mere de mai sus. Il taiem( in 2, daca il taiati in 3 o sa fie un tort foarte inalt)


2. Insiropam primul blat cu zeama de la compot + cele 50 gr zahar. Batem 300 ml frisca si asezam 3/4 din ea peste primul blat. Imprastiem visinele si asezam cel de-al doilea strat insiropat si el. Il acoperim cu restul de frisca si il punem la frigider.


3. Incalzim 100 ml de frisca si o turnam peste ciocolata rupta in bucatele. lasam un minut apoi amestecam energic pentru a se topi toata ciocolata. Scoatem tortul din frigider si il ornam cu acest ganache.



Pofta buna! Si macati cu moderatie :))

 

TIPS-URI

1

Reteta video aici: https://www.youtube.com/watch?v=mWk84rcGJjY&feature=youtu.be

2

Daca nu se topeste de tot ciocolata puteti sa o puneti pe baie de aburi si sa amestecati pana se topeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

DeliciidelaM 1

24.04.2016, 14:20

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:07

un deliciu!

marcela1979 1

25.04.2016, 11:13

ce bun este

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura panza de paianjen