Tort Padurea Neagra

de DeliciidelaM in Dulciuri, 24 Apr 2016 | 1848 vizualizari

 

   Dragelor, asta este cel mai mare rasfat al meu. mare iubitoare de tot ce e dulce, dar cand vad tortul asta parca nu ma mai pot oprii din mancat. Prima data l-am incercat la o cofetarie si de 2 ani tot experimentez sa gasesc reteta potrivita( blatul a fost cel mai complicat, ca doar trebuia sa imi iasa blatul perfect, restul e floare la ureche).
 

 

INGREDIENTE

  • un blat de cacao
  • 400 ml frisca lichida
  • 200 gr visine congelate ( sau din compot)
  • 50 gr zahar pudra
  • ciocolata pentru decor
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra:

1.Mai intai facem blatul , nu mai scriu reteta, o aveti aici: https://www.youtube.com/watch?v=TJ2tQBjBN7M si este si in retetele mere de mai sus. Il taiem( in 2, daca il taiati in 3 o sa fie un tort foarte inalt)


2. Insiropam primul blat cu zeama de la compot + cele 50 gr zahar. Batem 300 ml frisca si asezam 3/4 din ea peste primul blat. Imprastiem visinele si asezam cel de-al doilea strat insiropat si el. Il acoperim cu restul de frisca si il punem la frigider.


3. Incalzim 100 ml de frisca si o turnam peste ciocolata rupta in bucatele. lasam un minut apoi amestecam energic pentru a se topi toata ciocolata. Scoatem tortul din frigider si il ornam cu acest ganache.



Pofta buna! Si macati cu moderatie :))

TIPS-URI

1

Reteta video aici: https://www.youtube.com/watch?v=mWk84rcGJjY&feature=youtu.be

2

Daca nu se topeste de tot ciocolata puteti sa o puneti pe baie de aburi si sa amestecati pana se topeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

DeliciidelaM 1

24.04.2016, 14:20

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:07

un deliciu!

marcela1979 1

25.04.2016, 11:13

ce bun este

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Iustina
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura invizibila, cu mere

de oanapl 6

la 20:59

Orez cu spanac

de katty 6

ieri la 23:44

Crema de branza cu avocado

de katty 6

ieri la 23:31

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine