Tort paradis

de aura78 in Dulciuri, 8 Mar 2014 | 3592 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 150 g faina de cartofi
  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 2 oua
  • 3 galbenusuri
  • coaja rasa de la o lamaie netratata
  • 1 praf de copt
  • zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort paradis:


Pregateste o tava rotunda de 24 de cm .Unge-o cu unt si presara faina in "ploaie".
Amesteca untul la temperatura camerei ,cu o lingura de lemn pana cand devine cremos.Adauga zaharul putin cate putin si amesteca bine .Adauga ouale pe rand si galbenusurile batute.Adauga faina ,praful de copt si faina de cartofi ,cernute.Adauga coaja rasa de lamaie.Amesteca cu lingura de lemn .Cand ingredientele sunt bine incorporate,varsa aluatul in tava  ce ai pregatit in prealabil .
Pune-o la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru 45 de minute.Depinde de cuptor.
Cand s-a racit ,presara zahar praf .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort paradis" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

08.03.2014, 23:59

aura78 1

09.03.2014, 01:20

multumesc

laura_n 1

09.03.2014, 15:52

ce bun tre sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu branza de vaci