Tort racoros fara blat

de lucy2002 in Torturi, 13 Iul 2014 | 10471 vizualizari

 

...un tort rapid ,racoros si foarte delicos!

 

INGREDIENTE

  • 500ml frisca vegetala
  • doua oua
  • 2 linguri de zahar
  • fructe din compot ( caise si visine )
  • 2 linguri de gelatina
  • 100 ml lapte
  • fructe confiate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros fara blat:

Mixam frisca vegetala pana isi dubleasa volumul . Gelatina se pune la hidratat cu zeama din compot. Batem ouale cu zaharul ,adaugam laptele si le punem pe foc si amestecam pana se ingroasa ca o smantana. Se lasa la racit. Topim gelatina pe baia de aburi apoi incorporam in crema de ou amestecand bine. Aceasta crema o adaugam peste frisca si amestecam cu atentie.

Luam o tava rotunda si o ungem cu unt dupa care turnam compozitia adaugand bucati de fructe din compot ( caise si cirese ) si dam tava la frigider dupa ce am pus o folie pe ea . Se scoate dupa 5 ore din frigider si se lasa pentru 10 minute la temperatura camerei dupa care cu ajutorul unul platou ( se pune peste tava )si se rastoarna .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

tava se unge cu unt sau margarina

2

de preferat fructe din compot

3

se scoate din frigider si se lasa 10 minute la temperatura camerei pentru a usura scoaterea din tava a tortului

4

puteti adauga fructe confiate

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros fara blat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu capsuni fara lapte