Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
...un tort rapid ,racoros si foarte delicos!
Mixam frisca vegetala pana isi dubleasa volumul . Gelatina se pune la hidratat cu zeama din compot. Batem ouale cu zaharul ,adaugam laptele si le punem pe foc si amestecam pana se ingroasa ca o smantana. Se lasa la racit. Topim gelatina pe baia de aburi apoi incorporam in crema de ou amestecand bine. Aceasta crema o adaugam peste frisca si amestecam cu atentie.
Luam o tava rotunda si o ungem cu unt dupa care turnam compozitia adaugand bucati de fructe din compot ( caise si cirese ) si dam tava la frigider dupa ce am pus o folie pe ea . Se scoate dupa 5 ore din frigider si se lasa pentru 10 minute la temperatura camerei dupa care cu ajutorul unul platou ( se pune peste tava )si se rastoarna .
Pofta buna !
1
tava se unge cu unt sau margarina
2
de preferat fructe din compot
3
se scoate din frigider si se lasa 10 minute la temperatura camerei pentru a usura scoaterea din tava a tortului
4
puteti adauga fructe confiate
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult