Tort racoros fara blat

de lucy2002 in Torturi, 13 Iul 2014 | 6055 vizualizari

 

...un tort rapid ,racoros si foarte delicos!

 

INGREDIENTE

  • 500ml frisca vegetala
  • doua oua
  • 2 linguri de zahar
  • fructe din compot ( caise si visine )
  • 2 linguri de gelatina
  • 100 ml lapte
  • fructe confiate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros fara blat:

Mixam frisca vegetala pana isi dubleasa volumul . Gelatina se pune la hidratat cu zeama din compot. Batem ouale cu zaharul ,adaugam laptele si le punem pe foc si amestecam pana se ingroasa ca o smantana. Se lasa la racit. Topim gelatina pe baia de aburi apoi incorporam in crema de ou amestecand bine. Aceasta crema o adaugam peste frisca si amestecam cu atentie.


Luam o tava rotunda si o ungem cu unt dupa care turnam compozitia adaugand bucati de fructe din compot ( caise si cirese ) si dam tava la frigider dupa ce am pus o folie pe ea . Se scoate dupa 5 ore din frigider si se lasa pentru 10 minute la temperatura camerei dupa care cu ajutorul unul platou ( se pune peste tava )si se rastoarna .


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

tava se unge cu unt sau margarina

2

de preferat fructe din compot

3

se scoate din frigider si se lasa 10 minute la temperatura camerei pentru a usura scoaterea din tava a tortului

4

puteti adauga fructe confiate

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros fara blat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lucy2002 1

14.07.2014, 13:47

Gaby imediat ma apuc de treaba si mai fac unul

Rocsi 1

15.07.2014, 12:12

Pushaa 1

15.07.2014, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolată,cremă de şampanie şi fructe de pădure