Tort rapid

de Dea_Dea in Torturi, 24 Mar 2013 | 1504 vizualizari

 

Tort rapid fara faina!!

 

INGREDIENTE

  • BLAT :
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 5 linguri de nuca.
  • CREMA :
  • 4 linguri de branza
  • 1 lingura zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura de nesquik (se poate pune ness)
  • GLAZURA:
  • 100 ml frisca batuta
  • deasupra ciocolata rasa.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

Se preincalzeste cuptorul, focul sa fie potrivit. Se unge tava cu unt sau se tapeteaza cu hartie de copt


BLAT: Se bat albusurile spuma, am adaugat zaharul, am batut pana a devenit o spuma lucioasa (bezea), am adaugat si galbenusurile, apoi am adaugat nuca, am amestecat si am pus in tava unsa la cuptor.


CREMA: Se amesteca branza, zaharul, vanilia si nessul bine bine si se pune pe blat, cand se raceste.


Glazura : se bate frisca, se pune peste crema si deasupra se rade ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Am folosit si un pic de colorant pentru frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Micutza Luana 1

24.03.2013, 21:38

ce dragut e

Dea_Dea 1

24.03.2013, 22:05

Luana multumesc!!

mamaieelena 1

24.03.2013, 22:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort de foietaj cu Ceva Fin