Tort rapid

de cristinutanicolita in Torturi, 2 Ian 2015 | 2666 vizualizari

 

La multi ani Cleme! Am adus tortul:))

 

INGREDIENTE

  • Blat cacao:
  • 3 oua,
  • 3 lg zahar,
  • 2 lg faina,
  • 1 lg cacao,
  • 1 lgt praf de copt.
  • Blat galben:
  • 3 oua,
  • 3 lg zahar,
  • 3 lg faina,
  • 1 lgt praf de copt.
  • Crema:
  • 1 crema de vanilie la rece
  • 1 crema caramel la rece
  • 500 ml lapte
  • Sirop:
  • 300 ml apa,
  • 4 lg zahar,
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

Blat 1: Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare,se adauga uleiul,galbenusurile,si faina amestecata cu praful de copt. Se coace la foc mediu.


Blat 2: Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare,se aduga restul ing si se omogenizeaza,se coace la foc mediu.


Se prepara cremele conform instructiunilor de pe plic.


Pe un platou se pune blatul de cacao,se insiropeaza,se pune crema de vanilie(mai oprim putin pt ornat) se niveleaza, peste se pune blatul galben se insiropeaza crema caramel si nivelam frumos.


Se orneaza cu crema de vanilie sau frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

cristinutanicolita 1

03.01.2015, 08:53

dantes 1

03.01.2015, 11:01

Bun!!!

cristinutanicolita 1

03.01.2015, 18:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi, crema de vanilie si gem de prune acrisor