Tort rapid cu budinca, mandarine si banane

de aghylera in Torturi, 13 Dec 2014 | 2233 vizualizari

 

Daca aveti putin timp la dispozitie si doriti sa preparati un tort va recomand aceasta metoda.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort cacao
  • 2 budinci la pahar 200g (simple sau cu frisca): una vanile si una cacao
  • 1 conserva compot mandarine
  • 3 banane
  • pentru ornat: budinca sau frisca lichida 200ml ori folositi frisca de deasupra budincilor (pe care o luati anterior cu o lingura si o pastrati intr-un recipient pana la sfarsit)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid cu budinca, mandarine si banane:

Prima foaie de blat: -se insiropeaza cu sucul din conserva de mandarine


Se adauga budinca de vanilie


Punem bananele (taiate felii) si feliutele de mandarine


Suprapunem a 2-a foaie de blat: repetam pasii de la prima foaie insa cu budinca de cacao


Adaugam a 3-a foaie: -insiropam


Intindem fisca/budinca/mixt


Optional ornam cu fructe/ ciocolata rasa

 

TIPS-URI

1

blatul il insiropez cu seringa (de la farmacie) ca sa merga mai repede, curat si ghidat (ca sa nu fie prea insiropat sau uscat)

2

folositi ce fructe doriti

3

in loc de frisca se poate folosi tot budinca sau ambele

4

iese garantat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid cu budinca, mandarine si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

14.12.2014, 16:21

Panacris 1

14.12.2014, 18:23

Sigur iese garantat! Darrrr din partea mea, fără supărare

aghylera 1

14.12.2014, 21:50

In descriere am mentionat ca este o metoda, nu am pretentia de reteta.
Sunt destule persoane care apeleaza la acest gen de metoda din diferite motive:
-timp
-lipsa experientei culinare
-doresc sa realizeze un preparat sigur ca sa elimine riscul esecului si implicit a pierderii de timp, bani si nervi.
Cu siguranta acest mod de a prepara un tort nu vizeaza persoanele pasionate si experimentate ca dvs.
Pentru oricine este un inceput in orice domeniu.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata - de post