Tort rapid cu budincă și fructe

de Panacris in Torturi, 12 Ian 2015 | 5160 vizualizari

 

Un tortuleț rapid și răcoritor. Mai nou specific în familia noastră la trecerea anilor;) Simplu, rapid și delicios ;) P.S: poze cu secțiune, nu am mai prins :D ;)

 

INGREDIENTE

  • pișcoturi 24 de bucăți,
  • puding de vanilie Dr Oetker 1 plic,
  • puding de frișcă 1 plic,
  • lapte 1000 ml,
  • zahăr tos 6 linguri,
  • zahăr vanilinat 2 plicuri,
  • portocale 2 bucăți,
  • coktail de fructe 1 conservă,
  • compot de ananas bucăți 1 bucată,
  • compot de ananas rondele 1 bucată,
  • compot de caise întregi 1 bucată,
  • vișine din vișinata a la Panacris cca 200 g,
  • tort gelee alb Dr Oetker 1 plic,
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid cu budincă și fructe:

Se prepară budincile, separat conform instrucțiunilor de pe plic.

Între timp se montează tortul, pișcoturile înmuiate rapid în zeama compoturilor se așează uniform, ca și soldățeii pe marginea unei forme de tort cu fundul detașabil. Pe fundul formei se așează felii de portcoală. Se toarnă apoi budinca de frișcă răcorită, apoi fructele mărunțite, din compot, vișinile din vișinată fără sâmburi, apoi se toarnă budinca de vanilie. Se ornează tortul cu fructele rămase.

Între timp se prepară gelatina, conform instrucțiunilor de pe plic, și după ce s-a răcorit un pic, se toarnă uniform peste fructele așezate după imaginația fiecăruia ;)

Se pune la rece, cca. 2 ore înainte de servire ;)

Spor și poftă bună!

TIPS-URI

1

se pot folosi orice fel de combinații de fructe ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid cu budincă și fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu foi de bezea, crema de vanilie si nuci coapte