Tort rapid cu piscoturi

de diana_k in Torturi, 30 Aug 2010 | 25093 vizualizari

 

un tort simplu si rapid facut cu ajutorul piticilor ..

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri crema de ciocolata dr.oetker
  • 1 plic crema de vanilie dr. oetker
  • 750 ml frisca pentru ornat
  • 150ml frisca mixata
  • aproximativ 250ml lapte indulcit pentru insiropat
  • un pachet mare de piscoturi, 48 de bucati
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid cu piscoturi:

cremele le-am mixat cu frisca rece.


piscoturile le-am trecut prin lapte....nu le inmuiati prea mult ca se fac terci.


pe peretii laterali am pus o foaie de naylon, dar nu e neaparat nevoie.


am asezat un rand pe piscoturi pe fundul tavi si unul pe partea laterala


am pus un strat din crema de ciocolata, unul din crema de vanilie si iar crema de ciocolata, am acoprit cu un strat de piscoturi si deasupra am ornat cu frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 07:59

e o nebunie de tort

ccrisstiana 1

11.01.2012, 20:14

arata grozav!felicitari!de abia astept sa incerc si eu aceasta reteta!

babi5 1

03.09.2013, 08:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tort inimos