Tort rapid de biscuiti cu crema Ole de ciocolata si frisca

de rivka in Torturi, 1 Sep 2010 | 13251 vizualizari

 

am gasit si eu la un magazin turcesc in sf crema Ole de la Dr oetker, este foarte buna este foarte adevarat. :)

 

INGREDIENTE

  • 300 grame biscuiti simplii
  •  1 plic crema Ole de ciocolata
  • 1/2 litru lapte
  •  250 ml frisca lichida proaspata de la rece
  • 1 lingura plina varf de zahar pudra
  • 1 lingurita bombonele de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid de biscuiti cu crema Ole de ciocolata si frisca:

Se prepara crema de ciocolata din plicul de budinca Ole amestecat cu ajutorul mixerului cateva minute impreuna cu 1/2 litru lapte rece. Se imbraca o forma de chec cu folie alimentara.Se inmoaie biscuitii pe rand in putin lapte, scurt, si se aseaza un rad de biscuiti pe fundul tavii de chec.Se pune deasupra un strat de budinca.Apoi alt rand de biscuiti si tot asa ultimul rand fiind de biscuiti.Se acopera si se da la frigider cateva ore. Frisca se bate imediat dupa ce a fost scoasa de la rece(altfel exista riscul sa se taie) si cand e aproape intarita se adauga zaharul pudra si se bate in continuare. La servire se scoate tortul de budinca de la rece, se rastoarna cu o miscare ferma pe un platou, se desprinde folia, se orneaza imediat cu frisca si bilute de ciocolata , se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid de biscuiti cu crema Ole de ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

epurasha2bb 1

02.09.2010, 20:23

ce fain e ! vreau si eu o portie!5f

jolygina 1

02.09.2010, 22:34

usor si rapid

elena1988 1

08.02.2011, 13:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lady's cake