Tort rapid de biscuiti cu crema Ole de ciocolata si frisca

de rivka in Torturi, 1 Sep 2010 | 14485 vizualizari

 

am gasit si eu la un magazin turcesc in sf crema Ole de la Dr oetker, este foarte buna este foarte adevarat. :)

 

INGREDIENTE

  • 300 grame biscuiti simplii
  •  1 plic crema Ole de ciocolata
  • 1/2 litru lapte
  •  250 ml frisca lichida proaspata de la rece
  • 1 lingura plina varf de zahar pudra
  • 1 lingurita bombonele de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid de biscuiti cu crema Ole de ciocolata si frisca:

Se prepara crema de ciocolata din plicul de budinca Ole amestecat cu ajutorul mixerului cateva minute impreuna cu 1/2 litru lapte rece. Se imbraca o forma de chec cu folie alimentara.Se inmoaie biscuitii pe rand in putin lapte, scurt, si se aseaza un rad de biscuiti pe fundul tavii de chec.Se pune deasupra un strat de budinca.Apoi alt rand de biscuiti si tot asa ultimul rand fiind de biscuiti.Se acopera si se da la frigider cateva ore. Frisca se bate imediat dupa ce a fost scoasa de la rece(altfel exista riscul sa se taie) si cand e aproape intarita se adauga zaharul pudra si se bate in continuare. La servire se scoate tortul de budinca de la rece, se rastoarna cu o miscare ferma pe un platou, se desprinde folia, se orneaza imediat cu frisca si bilute de ciocolata , se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid de biscuiti cu crema Ole de ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

epurasha2bb 1

02.09.2010, 20:23

ce fain e ! vreau si eu o portie!5f

jolygina 1

02.09.2010, 22:34

usor si rapid

elena1988 1

08.02.2011, 13:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort ...Pentru Mine