Tort Sacher

de Lau in Torturi, 6 Ian 2015 | 4135 vizualizari

 

Multumesc Laura pentru reteta,eu am modificat putin ingredientele.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 125 g unt
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g ciocolata
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • Umplutura
  • dulceata de capsuni
  • Glazura
  • 300 g ciocolata
  • 1 cub unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Sacher:

Blat-mixam untul moale cu zaharul si un praf de sare,adaugam cate un ou mixand bine dupa fiecare,adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa,amesteca dupa care adaugam ciocolata topita si esenta de rom,mixam pana ce se omogenizeaza.


Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia,nivelam si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca dupa care il taiem felii,


Pe un platou/farfurie asezam prima felie adaugam 3 linguri de dulceata de capsuni-repetam pana terminam,


Imbracam tortul intr-un stat de crema de ciocolata(optional)


Dam la frigider 30 min,


Topim ciocolata impreuna cu untul apoi turnam deasupra tortului astfel incat sa imbrace tortul,


Dam la frigider cca 2 ore inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Sacher" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

marcela1979 1

08.01.2015, 01:42

mirela0911 1

08.01.2015, 13:46

Bun tort!

Lau 1

10.01.2015, 15:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tort la minut :)