Tort Tiramisu

de RuxyRux in Dulciuri, 18 Aug 2016 | 1784 vizualizari

 

Pentru o fata minunata pe care mama o iubeste...un tort de senzatie!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 6 cani cafea (espresso lung)
  • 3 linguri zahar brun
  • esenta de rom (1 fiola)
  • 1 pahar de Martini alb
  • 7 galbenusuri
  • 7 linguri zahar
  • 3 linguri faina patiserie
  • vanilie
  • 500 ml frisca lichida indulcita
  • 250 g mascarpone
  • cacao pentru pudrat
  • bombonele pentru ornat
  • betisoare de ciocolata
  • inimioare de ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Tiramisu:

Se pregateste cafeaua se indulceste cu zaharul brun se adauga esenta de rom.


Se amesteca la rece Martini, galbenusurile, zaharul, apoi vanilia si faina si se pune vasul pe foc mic, se amesteca pana se ingroasa, se trage deoparte si se raceste.


Frisca se mixeaza, apoi se pune mascarpone si se mai mixeaza putin, se adauga crema de ou (racita) si se amesteca pana la omogenizare.


Se asambleaza tortul, se pregateste forma cu inel culinar, se inmoaie pisoturile doar pe o parte si rapid in cafea si se asaza la baza, se pune deasupra crema de frisca si se procedeaza tot asa pana se termina straturile. Ultimul strat este cel de crema pe care am pudrat cacao. Se decoreaza dupa inspiratie.


Tortul va sta la rece minim 6 ore.


E delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

RuxyRux 1

18.09.2016, 23:02

Deyule frumos...se mai intampla...a fost...chiar minunat! Iti multumesc din suflet!

-Licurici- 1

22.09.2016, 13:22

wow! Minunat!

RuxyRux 1

14.10.2016, 22:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu