Tort trei ciocolate

de luminitzaschiau in Torturi, 28 Mar 2015 | 4676 vizualizari

 

Cel mai refinat desert:)

 

INGREDIENTE

  • Crema ciocolata alba:
  • -300 g ciocolata alba
  • -400 ml frisca
  • -100 ml apa
  • -10 g gelatina alimentara
  • Crema ciocolata cu lapte:
  • -300 g ciocolata cu lapte
  • -400 ml frisca lichida
  • -100 ml apa
  • -10 g gelatina alimentara
  • Crema ciocolata neagra:
  • -300 g ciocolata neagra (minim 75% cacao)
  • -400 ml frisca lichida
  • -100 ml apa
  • -10 g gelatina alimentara
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort trei ciocolate:

Incepem pregatirea pentru stratul de ciocolata alba. Punem frisca lichida pe foc si adaugam ciocolata alba cand incepe sa fiarba. Gelatina o amestecam cu cei 100 ml apa si adaugam in compozitia de pe foc , amestecam bine si luam compozitia de pe foc. Se toarna compozitia in forma de tort cu pereti detasabili si se pune la rece minim 3 ore.


Dupa cele 3 ore de asteptare incepem pregatirea stratului de ciocolata cu lapte. Urmam aceiasi pasi ca si la stratul de ciocolata alba si punem pe urma compozitia la rece 3 ore.


Ultimul strat de ciocolata se face la fel ca si celelalte 2 doar ca la rece ar fi de preferat sa stea mult mai mult de 3 ore (daca este posibil peste noapte).


Va doresc pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ciocolata ar trebui sa fie de calitate pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort trei ciocolate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 12:07

super torul

Rocsi 1

29.03.2015, 12:37

Carmen 1

29.03.2015, 17:06

perfect

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Tort parfe de ciocolata