Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata

de patrick_2010 in Torturi, 4 Feb 2013 | 4575 vizualizari

 

tortul dorit de baietelul meu : TREN
a comnandat si am executat:D

 

INGREDIENTE

  • 26 oua
  • 4 pachete margarina Rama
  • faina
  • zahar
  • 1 ciocolata lapte
  • lapte
  • frisca
  • zahar vanilat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata:

Blat:


Se fac 2 pandispane din 10 oua fiecare: 10 albusuri se bat spuma tare, apoi se adauga pe rand 10 linguri de zahar. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga galbenusurile, se mai bate putin, apoi se adauga cele 10 linguri de faina amestecand usor cu o spatula sau o lingura de lemn. Se pun la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina). Pandispanele se taie in jumatate, se unge unul cu crema de vanilie si celalat cu crema de ciocolata. Dupa ce am pus "capacele" de pandispan se imparte in 3 dreptunghiuri ambele pandispane, pentru a forma trenul.


Crema vanilie:


3 oua intregi+250gr zahar+1vanilie+1-2 linguri lapte se fierb pana se ingoarsa. Cand s-a racit se adauga 2 pachete margarina Rama. Se amesteca bine.


Crema de ciocolata:


3 oua intregi+50gr cacao+250gr zahar+1 ciocolata intreaga de lapte- se fierb pana se ingroasa. Cand se raceste se amesteca cu 2 pachete de margarina Rama


Se orneaza cu frisca. Rotiile se fac din biscuiti rotunzi de ciocolata :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mamaieelena 1

04.02.2013, 16:53

frumos

Lau 1

04.02.2013, 17:30

fain

merisor 1

04.02.2013, 17:38

ce frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata si nuca de cocos