Desert cheesecake cu zmeura

de Aletta in Torturi, 5 Mai 2017 | 1460 vizualizari

 

Imi plac prea mult aceste cheesecake-uri, reteta este dupa a lui Merisor, cheesecake-ul ei cu capsuni, eu l-am facut si cu zmeura, fructe de padure, iese delicios.

 

INGREDIENTE

Blatul de biscuiti:

  • 200 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt topit

Crema de mascarpone :

  • 250 g mascarpone
  • 150 g frisca lichida
  • 100 g crema de branza
  • 10 g gelatina
  • 100 g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 2 lingurite esente vanilie
  • un varf cutit de sare

Crema de zmeura:

  • 150 crema de branza
  • 150 g frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 200 g zmeura
  • 5 g gelatina
  • un varf cutit de sare

In plus:

  • 300 g zmeura
  • 50 g frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu zmeura:

Biscuitii i-am maruntit cu ajutorul blenderului, am adaugat untul topit, se amesteca si se pun intr-o tava tapetata cu folie alimentara, tava de 20 cm am folosit eu. Se baga la frigider pana facem crema.


Gelatina se pune la inmuiat.


Mascarponele l-am mixat cu branza de vaci, zaharul, sarea, zaharul vaniliat si esenta.


Se adauga cele 150 g frisca mixata. Se amesteca delicat, se adauga si gelatina hidratata anterior si topita pe baie de aburi.


Se adauga peste blatul de biscuiti, se niveleaza si se baga la frigider.


Pregatim crema de zmeura:


Se pregateste gelatina.


Zmeura am dat-o prin blender, branza se mixeaza cu zaharul, praful de sare, apoi se adauga si frisca mixata, se amesteca delicat. Se adauga gelatina hidratata anterior si topita pe baie de aburi, se amesteca energic, se adauga piureul de zmeura, se amesteca.


Se pune peste cealalta crema deja intarita, se da din nou la frigider.


Se orneaza cu frisca si zmeura, eu am facut un jeleu din zmeura, 2 linguri de zahar, se lasa pe foc mic pana se ingroasa, se da prin blender, se adauga si putina gelatina cam 2 grame.


Se lasa la frigider, preferabil, peste noapte.


 

TIPS-URI

1

se poate inlocui cu capsuni, fructe de padure

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

06.05.2017, 09:35

Buuna !!!

Rocsi 1

08.05.2017, 20:32

Mmmm, nu pot refuza!

kytz 1

17.06.2017, 12:59

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
tort Straciattella Socrella