Tortellini

de deyzy93 in Tortellini, 7 Iun 2013 | 6078 vizualizari

 

nu dureaza mult si este delicios

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe
  • ulei
  • sare
  • 500 gr tortellini
  • unt
  • smantana
  • sunca taiata fasi subtiri
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini:

In prima faza taiati ceapa pestisori, si o puneti la calit cu putin ulei si putina sare, pe parcurs puneti si cate un strop de apa pentru a se macera mai bine.


Pana se caleste ceapa puneti intr-o oala apa si cu o lingurita rasa de sare la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba puneti tortellini sa fiarba.


Ne intoarcem iar la ceapa. Dupa ce s-a calit ceapa si s-a macerat adaugati untul (nu exista un gramaj depinde de voi cat de aromata vreti ceapa), eu am optat la 150 gr unt. Dupa ce s-a topit adaugati sunca si lasati-le sa se caleasca putin impreuna.


In tot acest timp cu siguranta sunt si pastele gata. Le strecurati si le puneti peste compozitia de ceapa, unt si sunca. Amestecati continu pentru a nu se prinde. Dupa ce ati amestecat bine adaugati si smantana, cam 200 de grame, (puteti pune si mai putina sau chiar mai multa) si amestecati .


Stingeti focul si este gata de servit.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

07.06.2013, 12:42

MotanLaOale 1

07.06.2013, 16:44

babi5 1

13.08.2013, 09:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tortelli umplute cu hribi in sos de smintina