Tortelli umplute cu hribi in sos de smintina

de -tony- in Paste, 8 Ian 2013 | 1769 vizualizari

 

Tortelli sunt pastele umplute de forma dreptunghiulara sau patrata...
pentru sos m-am inspirat din reteta Andreei ...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortelli umplute cu hribi
  • 200 gr smintina
  • 100 gr kaizer
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelli umplute cu hribi in sos de smintina:

Pastele le punem la fiert in apa cu sare.Cind sunt fierte le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de smintina.

Sosul de smintina il preparam calind kaizerul taiat fisii adaugind apoi smintina si la urma mararul.Se potriveste se sare si piper.

Se servesc fierbinti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelli umplute cu hribi in sos de smintina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Rocsi 1

09.01.2013, 13:07

Buni or fi cu hribi

ANNA_46 1

09.01.2013, 13:59

Foarte bune

Lau 1

09.01.2013, 14:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!