Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă

de ANCA in Tortellini, 7 Apr 2009 | 18211 vizualizari

 

Delicios de la un capat la altul!

 

INGREDIENTE

  • o punga de tortellini cu ciuperci
  • un cub de unt
  • 200 grame sunculita taraneasca
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 400 grame smintina
  • 200 grame cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă:

Am folosit o punga de tortellini cu ciuperci cumparata de la hipermarket, pentru care am facut sosul asa: am topit un cub de unt in tigaie, peste care am pus cam 200 g sunculita taraneasca, cu putin cimbru, sare si piper.

Cand s-a rumenit, am adaugat un borcan de 400 g smantana, la foc mic, iar cand aceasta a inceput sa clocoteasca usor, am ras cam 200 g cascaval. Am lasat pe foc inca un minut, apoi am pus sosul peste tortellini care au fost fierte in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Oana 1

01.03.2009, 19:59

Mmmm, delicios! Cred ca mergea si un usturoi zdrobit in sos, pt. gust. Iamiii!

ANCA 1

01.03.2009, 20:08

chiar mergea un catel,cateodata pun, dar am preferat fara, de data asta

carm3s1ta 1

29.03.2012, 15:22

am sa o fac si eu aceasta reteta,mi-a placut

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno