Tortellini cu ricotta si spanac

de RuxyRux in Tortellini, 7 Oct 2015 | 1646 vizualizari

 

Ce faci cand ti se face foame? Gatesti rapid zic eu :)))) in functie de pofta desigur!
Va recomand din toata inima aceasta reteta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini cu ricotta si spanac
  • 5 linguri smantana
  • 3 pumni de spanac( eu am pus baby)
  • 5 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei de masline extravirgin
  • o lingurita zeama de lamaie
  • piper alb
  • sare roz himalayana( sau de mare)
  • 2 oua
  • o canita de parmezan
  • o cana de cascaval razuit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu ricotta si spanac:

Am fiert tortellini in zece minute , sau asa cum scrie pe produs. Am scurs apa ramasa intr-un vas( am obtinut trei sferturi de cana).


Smantana am amestecat-o cu galbenusurile, un praf de sare si cu un praf de piper alb.


Spanacul si usturoiul le-am tocat si le-am calit inabusit in 5 linguri ulei de masline, apoi am adaugat smantana, zeama de lamaie si apa oprita de la paste. Am lasat sa se lege sosul si sa scada putin, acum este cazul sa potrivim gustul de sare, piper.


Am pus totul intr-o tava de cuptor, am presarat parmezanul si apoi cascavalul razuit.


La cuptorul incins la 200 de grade am tinut compozitia pana s-a rumenit cascavalul frumos.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

09.10.2015, 00:05

Multumesc Byuta!

mihaelar63 1

09.10.2015, 23:07

La asa ceva nu rezist

RuxyRux 1

12.10.2015, 21:40

Nici eu Mihaela ...Imbratisari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu branza, ciuperci si spanac