Tortellini pe graba

de ReteteDePoveste in Tortellini, 11 Sep 2013 | 6369 vizualizari

 

Intr-o seara, pe la orele 10:00 p.m. mi-am dat seama ca pentru a doua zi la job nu avem nimic de mancare!

Ce sa fac??

Frigiderul era cam gol... aveam cateva oua si o bucata de cascaval...

Am cautat prin dulap sa vad ce as putea sa gasesc sa fac ceva rapid dar si gustos de mancare.

Prin fundul raftului am gasit o punga aruncata de tortellini cu carne, asa ca mi-am zis ca nu are ce sa iasa rau din combinatia: tortellini, ou si cascaval. Si m-am apucat de treaba.

Totul a durat mai putin de 30 de minute.

 

INGREDIENTE

  • o punga mica de tortellini
  • aprox 200 gr cascaval
  • 4-6 oua
  • usturoi granulat (dupa gust)
  • o lingura de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini pe graba:

Tortellini se fierb conform istructiunilor de pe pachet. Intre timp, batem ouale spuma, si dam cascavalul pe razatioare. In oua punem sarea piperul si usturoiul.

Dupa ce tortellini s-au fiert, ii scurgem de apa, ii clatim cu apa rece din abundenta (ca sa nu se lipeasca intre ei).

Intr-o tigaie adanca (eu am folosit un wok) punem uleiul sa se incinga. Adaugam apoi tortellini scursi de apa, si invartim de cateva ori, dupa care turnam peste ei ouale batute. Se amesteca in continuu, pana ce ouale sunt facute. Se opreste focul si apoi se adauga cascavalul si se mai amesteca putin, pentru a se topi uniform peste toate pastele.

Va spun sincer ca a fost fooooaaaarteeee buuuun!!

Merita sa incercati cand sunteti pe graba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini pe graba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert