Tortellini Primavera

de RuxyRux in Tortellini, 28 Mar 2011 | 4829 vizualizari

 

Morcovii si buchetelele de broccoli dau un gust usor si proaspat pastelor umplute cu branza.
Reteta din cartea " O masa intr-o farfurie" de la Reader's Digest

 

INGREDIENTE

  • 450 gr tortellini cu branza
  • 250 gr morcovi curatati si taiati rondele
  • 250 gr buchetele de brocolli
  • 30 gr frunze proaspete de busuioc
  • 125 gr migdale curatate
  • 60 gr parmezan ras
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • piper negru macinat( sau alb)
  • 150 ml ulei masline
  • 250 gr rosii cherry taiate pe jumatate
  • fire de busuioc proaspat pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini Primavera:

1. Se fierb tortellini 10 minute., adaugand morcovii o data cu ei si brocolli in ultimele doua minute.


Se stinge focul si se lasa inca 5 minute cu capacul acoperit.


Se scurg .


2. Intre timp se amesteca busuiocul cu migdalele, parmezanul, usturoiul, si putin piper in robot pana se omogenizeaza...se adauga uleiul de masline cate putin pana rezulta un amestec gros.


3. Tortellini se transfera intr-un castron incalzit, se adauga rosiile se toarna sosul si se amesteca bine. Se orneaza cu frunze de busuioc. si se serveste cu mare placere fierbinte sau rece dupa dorinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini Primavera" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mena29 1

07.04.2011, 08:15

Ce bunatate am gasit aici

adry88 1

20.05.2011, 17:22

RuxyRux 1

07.10.2015, 20:04

O, ce reteta veche...dar ce minunatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci