Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola

de alinutza1983 in Tortellini, 18 Oct 2010 | 11406 vizualizari

 

Cand nu aveti timp de o cina elaboarata....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste tortellini proaspete( 250 gr)
  • 1 cutie smantana pentru gatit ( 200 ml)
  • 100 gr gorgonzola parmezan ( dupa gust)
  • sare, piper  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola:

1. Punem pastele la fiert in apa clocotita ( cf. timpului precizat pe pachet).


2. Intre timp, punem la foc mic , intr-o tigaie, smantana ; amestecam in continuu, pentru a nu se lipi, iar cand incepe sa se ingroase, adaugam si branza gorgonzola, faramitata. In acest sos de smantana utem pune dupa gust si frunze de busuioc proaspat, sare, piper.


3. Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa, se clatesc sub jet de apa rece, apoi, se rastoarna peste sosul de smantana si se mai lasa la foc mic 2-3 min.


4. Pastele se servesc cu parmezan ras, pus dupa dorinta si generozitatea fiecaruia!....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

alinutza1983 1

18.10.2010, 21:50

....sa stii lilik k nu se simte gorgonzola...ii da doar asa un gust uso intepator.....e foarte buna....daca vrei, poti renunta la ea si sa pui niste mieji de nuca taiati.....foarte aromat!

ionix 1

18.10.2010, 21:51

eu adooor gorgonzola...

Bucataras Medi 1

19.10.2010, 10:17

un deliciu.............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor