Tortelloni si ravioli

de mihaelar63 in Paste, 13 Ian 2015 | 1004 vizualizari

 

Dupa o perioada de abstinenta de doua luni parca pastele merg si saptamanal .Cum 250 gr paste sunt putine pentru 4 persoane ,am folosit doua cutii diferite [ asa aveam pe stoc ]

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortelloni cu spanac si ricota
  • 250 gr ravioli cu fistic
  • 400 gr carnat Radic semiafumat
  • 300 gr rosii cherry
  • 300 gr branza burduf
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ardei iute verde
  • frunzulite busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelloni si ravioli:

Fierbeti pastele in apa clocotita respectand timpii de pe ambalaj .

Spalati si taiati jumatate rosioarele .

Curatati ceapa , taiati rondele .

Taiati carnaciorii rondele .

Prajiti usor ceapa si carnaciorii .

Adugati si rosiile si busuiocul .Tineti pe foc inca cateva minute la foc mic .

Se amesteca pastele cu carnaciorii si rosiile prajite .

Puneti branza din loc in loc si dati putin la cuptor1-2 minute cat sa se topeasca .

Serviti pastele decorate  cu rondele de ardei iute si frunzulite de busuioc .

 

TIPS-URI

1

Folositi putin usturoi daca carnaciorii nu au in compozitie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni si ravioli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

reisnaor_2006 1

14.01.2015, 11:18

ce bunatate

Teo 1

02.02.2015, 21:52

Cand vad o farfurie colorata stiu ca-ti apartine ,fara sa caut nume!

mihaelar63 1

02.02.2015, 22:27

Teo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L