Tortelloni si ravioli

de mihaelar63 in Paste, 13 Ian 2015 | 1126 vizualizari

 

Dupa o perioada de abstinenta de doua luni parca pastele merg si saptamanal .Cum 250 gr paste sunt putine pentru 4 persoane ,am folosit doua cutii diferite [ asa aveam pe stoc ]

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortelloni cu spanac si ricota
  • 250 gr ravioli cu fistic
  • 400 gr carnat Radic semiafumat
  • 300 gr rosii cherry
  • 300 gr branza burduf
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ardei iute verde
  • frunzulite busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelloni si ravioli:

Fierbeti pastele in apa clocotita respectand timpii de pe ambalaj .


Spalati si taiati jumatate rosioarele .


Curatati ceapa , taiati rondele .


Taiati carnaciorii rondele .


Prajiti usor ceapa si carnaciorii .


Adugati si rosiile si busuiocul .Tineti pe foc inca cateva minute la foc mic .


Se amesteca pastele cu carnaciorii si rosiile prajite .


Puneti branza din loc in loc si dati putin la cuptor1-2 minute cat sa se topeasca .


Serviti pastele decorate cu rondele de ardei iute si frunzulite de busuioc .

 

TIPS-URI

1

Folositi putin usturoi daca carnaciorii nu au in compozitie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni si ravioli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

reisnaor_2006 1

14.01.2015, 11:18

ce bunatate

Teo 1

02.02.2015, 21:52

Cand vad o farfurie colorata stiu ca-ti apartine ,fara sa caut nume!

mihaelar63 1

02.02.2015, 22:27

Teo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza, verdeturi si crusta de smantana