Tortiglioni cu piept de pui

de ramo_cata in Paste, 29 Ian 2010 | 8853 vizualizari

 

delicioase...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tortiglioni Barilla
  •  1 piept de pui dezosat
  • 1ceapa
  • 100gr cascaval
  • 100gr masline
  • 3linguri ulei
  • o cana de bulion
  • apa
  • sare
  • piper  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortiglioni cu piept de pui:

Am fiert pieptul de pui apoi l-am taiat bucatele.Intr-o tigaie am pus uleiul,ceapa tocata,pieptul de pui si maslinele..le-am pus la inabusit cu apa..adaugand apa la nevoie..spre final am adaugat bulionul,sare si piper dupa gust...le-am mai lasat la fiert cateva minute... pastele le-am fiert circa 15 minute in apa cu sare si putin ulei. Am scos pastele intr-un bol sa se scurga apoi le-am pus in farfurie,peste care am adaugat sos si cascaval ras...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortiglioni cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:11

f bn arata

ice_man 1

11.04.2010, 19:33

Delicios

Silvy 1

01.11.2011, 16:34

Aseara am incercat si eu reteta ...e usor de facut si delicioasa...am s-o recomand si prietenilor !!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si mult sos