Tortilla de cartofi cu ton si maioneza

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2009 | 6157 vizualizari

 

O gustare delicioasa, poate fi aperitiv, cina sau o simpla gustare intre mese.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • 2 linguri maioneza
  • 1 conserva de ton
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de cartofi cu ton si maioneza:

Se curata cartofii s se taie cubulete nu foarte mici dar subtiri. Se pun la prajit intr-o tigaie cu mult ulei. Se adauga ceapa taiata bucatele si se lasa sa se prajeasca impreuna in ulei amestecand din cand in cand.



Cand cartofii incep sa se rumeneasca, inainte de a se praji de tot, cand sunt doar fierti in ulei, sunt gata.



Intr-un bol se bat patru oua, peste care se adauga cartofii scursi de ulei din tigaie.Eu i-am luat din tigaie cu o lingura cu gauri si i-am pus direct in ou.




Se amesteca bine si se adauga o lingurita de sare.



Se ia uleiul din tigaie si se lasa tigaia doar unsa de ulei. Se toarna compozitia de cartofi cu ou in tigaie si se aseaza uniform.







Se lasa sa se prajeasca pe o parte , bagati usor o furculita sub ea si cand e rumenita un pic este facuta pe o parte. Se pune o farfurie peste tigaie si se intoarce tigaia cu capul in jos .



Se pune tigaia din nou pe foc si se pune tortilla inapoi in tigaie cu partea cruda in jos, lasand sa se rumeneasca si aceasta.


Intr-un bol separat se amesteca maioneza cu tonul.




Se aseaza tortilla pe un platou si se unge uniform cu tonul preparat.









 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de cartofi cu ton si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Oana 1

21.07.2009, 17:15

Sunt innebunita dupa tortilla! Cred ca e super delicioasa!

sandytza 1

21.07.2009, 17:58

Chiar e foarte buna. Noi o mancam des. Este cand o fac mai groasa mai subtire... Asta de ex este subtire.

adry88 1

19.05.2011, 16:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec dungat
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

ieri la 19:57

Spaghete cu chiftele si sos alb

de Meea 4

ieri la 18:56

Desert vafe Tiramisu

de laura_n 6

ieri la 17:55

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

pe 18.09 la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu ciuperci si masline