Tortilla umpluta cu crema de branza cu ierburi si Kiwi

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Iul 2016 | 686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tortilla
  • 2 linguri crema de branza degresata
  • cateva frunze de busuioc, chives, patrunjel
  • 1/4 catel de usturoi
  • 1 kiwi
  • putin piper Cayenne
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • sucul de la 1/8 portocala
  • cateva frunze de salata
  • 1 fir ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla umpluta cu crema de branza cu ierburi si Kiwi:

Se indeparteaza coaja kiwiului, apoi se taie cuburi.


Se toaca verdeturile si se amesteca cu crema de branza si putina sare.


Se mixeaza uleiul de masline cu sucul de portocala si se amesteca cu frunzele de salata rupta bucati mici si ceapa verde tocata.


Se unge torilla cu crema de branza, se presara cu piper Cayenne si se aseaza bucatile de kiwi deasupra. Se adauga frunzele de salata, apoi se ruleaza tortilla complet, sub forma de tub.


Se fixeaza cu folie de aluminiu sau scobitori si se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla umpluta cu crema de branza cu ierburi si Kiwi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

noiinbucatarie 1

29.07.2016, 22:35

dantes 1

30.07.2016, 08:28

Buna!

mirela0911 1

30.07.2016, 22:33

Interesanta combinatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Sandwich la cuptor: Croque-Monsieur