Tortilla umpluta cu crema de branza cu ierburi si Kiwi

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Iul 2016 | 798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tortilla
  • 2 linguri crema de branza degresata
  • cateva frunze de busuioc, chives, patrunjel
  • 1/4 catel de usturoi
  • 1 kiwi
  • putin piper Cayenne
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • sucul de la 1/8 portocala
  • cateva frunze de salata
  • 1 fir ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla umpluta cu crema de branza cu ierburi si Kiwi:

Se indeparteaza coaja kiwiului, apoi se taie cuburi.


Se toaca verdeturile si se amesteca cu crema de branza si putina sare.


Se mixeaza uleiul de masline cu sucul de portocala si se amesteca cu frunzele de salata rupta bucati mici si ceapa verde tocata.


Se unge torilla cu crema de branza, se presara cu piper Cayenne si se aseaza bucatile de kiwi deasupra. Se adauga frunzele de salata, apoi se ruleaza tortilla complet, sub forma de tub.


Se fixeaza cu folie de aluminiu sau scobitori si se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla umpluta cu crema de branza cu ierburi si Kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

noiinbucatarie 1

29.07.2016, 22:35

dantes 1

30.07.2016, 08:28

Buna!

mirela0911 1

30.07.2016, 22:33

Interesanta combinatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun