Tortilla umpluta cu tofu in stil mexican

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Feb 2016 | 345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tortilla cu seminte
  • 200 grame tofu ferm
  • sare/piper
  • ulei
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de ceapa
  • 1/4 lingurita piper Cayenne
  • 1/4 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita seminte de cumin
  • 50 grame branza Cheddar rasa
  • cateva felii de Jalapeno conservat
  • 2 linguri salsa pasta
  • 100 grame porumb conservat
  • 100 grame fasole conservata (eu am folosit Kidney beans)
  • 1/4 avocado, feliat
  • 1 fir de ceapa verde taiat rondele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla umpluta cu tofu in stil mexican:

Se aseaza tofu intr-un prosop si se stoarce pana cand aproape toata apa a fost eliminata, apoi se caleste in putin ulei, la foc mediu impreuna cu pudra de usturoi, piperul cayenne, pudra de ceapa, oregano, sare si piper, fasolea si porumbul pana devine crocant.


Intre timp, se ung tortilla cu salsa, se aseaza branza pe toata suprafata, apoi se adauga tofu, ceapa verde, jalapeno,avocado si se impacheteaza aducand marginea inferioara peste implutura, apoi marginile exterioare si se ruleaza.


Se frig pe un gratar fierbinte, cateva minute, pana cand se topeste branza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla umpluta cu tofu in stil mexican" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 16:52

MotanLaOale 1

15.02.2016, 18:05

Camelya 1

15.02.2016, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac alb