Tortino Fantasia

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 8 Aug 2012 | 3148 vizualizari

 

titlul este netradus :) ...reteta luind-o dintr-o carte de bucate din italia...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 lingura cu virf faina
  • citeva linguri lapte
  • 1 ceapa
  • 60 gr morcov
  • 60 gr mazare
  • 2 linguri parmigian
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt sau margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortino Fantasia:

Intr-un bol se bat bine ouale impreuna cu faina ,laptele,parmigianul,sare si piper.

Separat se fierb pe jumatate mazarea si morcovul taiat rondele. Intr-o tigaie se pun 20 gr unt si se caleste ceapa tocata marunt, se adauga morcovul si mazarea (scurse de apa). Cind s-au calit, aceastea se adauga in bolul cu oua. Se amesteca bine si se toarna totul intr-o tigaie ce poate fi introdusa ulterior la cuptor.

Cind s-a inchegat baza la oua ,se trece tigaia la cuptor la 180 grade pina ce prinde o crusta.

Se poate orna cu rosii(optional)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortino Fantasia" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pachetele de primavara