Tortulet cu biscuiti Petit Beurre,ciocolata si alune

de Ligia Bxl in Dulciuri, 29 Apr 2014 | 34647 vizualizari

 

Este un tortulet care nu necesita coacere,usor si aromat :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet+2-3 biscuiti ptr ornament
  • ciocolata rasa(pepite,ce doriti)
  • 100 gr de alune rumenite la cuptor
  • 200 ml smantana ptr frisca
  • 100 gr ciocolata cu lapte de prajituri
  • 30 ml cafea calda
  • 1 cafea mare ptr insiropat+50 gr zagar
  • 1 fiola esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet cu biscuiti Petit Beurre,ciocolata si alune:

Am rupt ciocolata si am topit-o la cuptorul cu microunde,apoi am amestecat ciocolata cu 30 ml de cafea(de doua ori am turnat din cafeaua fierbinte) si am amestecat bine,apoi am adaugat smantana ptr frisca am amestecat bine si am dat 1/2 de ora la congelator.Am scos de la congelator si am batut crema tare si am pus esenta de rom.


Am amestecat cafeaua ptr insiropat cu zaharul(se poate face alt sirop daca doriti).


Am rumenit la cuptor alunele si le-am taiat mai marunt cu cutitul.


Am montat tortuletul:pe un platou am pus dealungul 4 biscuiti insitopati cu cafeaua indulcita,apoi peste biscuiti am intins putina crema,am presarat alune prajite si pepite de ciocolata,si am procedat la fel cu fiecare rand.


Am obtinut 6 randuri,deasupra am ornat cu crema,am pus cativa biscuiti in forma de triunghi si am presarat pepite de ciocolata si alune prajite.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu biscuiti Petit Beurre,ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Xtina7teen 1

08.08.2015, 08:49

O porcarie! De doua ori am incercat sa fac crema si nu mi-a iesit!!!si cica e reteta garantata!pfffff

-Licurici- 1

15.09.2015, 12:41

Ce frumos arata!

Ina 1

12.07.2018, 19:49

waw!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort fenomenal de moale cu ciocolata si crema cu fructe