Tortulet Diplomat cu piscoturi

de maria_claudia in Torturi, 13 Sep 2010 | 4719 vizualizari

 

Acest tortulet l-am facut tot ptr ziua lui Robert poate va intrebati de ce am facut doua dar cum el adora tortul diplomat m-am gandit sa-i fac unul.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 200ml lapte,
  • 500ml frisca lichida,
  • 20gr. gelatina,
  • 16 linguri zahar,
  • un compot ananas
  • piscoturi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet Diplomat cu piscoturi:

Ouale cu laptele si 6 linguri de zahar se pun la foc mic, amestecand continuu.Cand este de consistena unei smantani groase, se da deoparte si se adauga imediat gelatina.Se lasa la racit.


Prepari frisca:smantana lichida se mixeaza cu 10 linguri de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga in crema de oua bine racita impreuna cu ananasul taiat bucatele.


Piscoturile insiropate in zeama de la compot se aseaza intr-o tava detasabila care a fost tapetata cu celofan.Compozitia se toarna peste piscoturi si se lasa la racit 6 ore, se orneaza cu frisca si fructe dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet Diplomat cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

14.09.2010, 12:54

La multi aniinca o data super bun si nou ne place mult

diaconta 1

19.09.2010, 16:22

foarte elagant tortuletul tau

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:44

deliciossssss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de unt