Tortulet Diplomat cu piscoturi

de maria_claudia in Torturi, 13 Sep 2010 | 4336 vizualizari

 

Acest tortulet l-am facut tot ptr ziua lui Robert poate va intrebati de ce am facut doua dar cum el adora tortul diplomat m-am gandit sa-i fac unul.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 200ml lapte,
  • 500ml frisca lichida,
  • 20gr. gelatina,
  • 16 linguri zahar,
  • un compot ananas
  • piscoturi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet Diplomat cu piscoturi:

Ouale cu laptele si 6 linguri de zahar se pun la foc mic, amestecand continuu.Cand este de consistena unei smantani groase, se da deoparte si se adauga imediat gelatina.Se lasa la racit.

Prepari frisca:smantana lichida se mixeaza cu 10 linguri de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga in crema de oua bine racita  impreuna cu ananasul taiat bucatele.

Piscoturile insiropate in zeama de la compot se aseaza intr-o tava detasabila care a fost tapetata cu celofan.Compozitia se toarna peste piscoturi si se lasa la racit 6 ore, se orneaza cu frisca si fructe dupa preferinta. 

 

RETETA IN IMAGINI

Tortulet Diplomat cu piscoturi-0
Tortulet Diplomat cu piscoturi-1
Tortulet Diplomat cu piscoturi-2

COMENTARII (11)

nadina73

nadina73 1

14.09.2010, 12:54

La multi aniinca o data super bun si nou ne place mult

diaconta

diaconta 1

19.09.2010, 16:22

foarte elagant tortuletul tau

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:44

deliciossssss

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!