Tortulet inimos

de Constelatialeu in Torturi, 4 Feb 2013 | 1298 vizualizari

 

Imi place ''sa ma joc'' facand torturi.e o tortura sa ma pui sa fac clatite,dar o placere sa fac torturi...

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 7 oua
  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de faina
  • 2 linguri ulei
  • Sirop
  • am folosit sirop de capsuni diluat cu apa
  • Crema
  • 1 plic de crema vanilie de la Dr.Oetker
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 250 ml lapte rece
  • 100 g unt
  • 100 g capsuni pasate
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • Ornat
  • capsuni si frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet inimos:

Blat:


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si apoi uleiul, se bat bine, apoi se adauga faina. Se tapeteaza forma de tort cu hartie copt (forma mijlocie de tort) se toarna compozitia si se da la cuptorul preincalzit. Este gata cand trece testul scobitorii.


Siropul:


Sirop gros de capsuni diluat cu 2 -3 linguri de apa, in functie de cat de mult vreti sa insiropati tortul, faceti si cantitatea de sirop


Crema:


Untul se freaca bine cu pliculetele de zahar vanilat. Capsunile se paseaza, pot ramane si bucatele mai mari sau se paseaza pana devine un piure. Plicul de crema cu zaharul si laptele rece se mixeaza, pana devine o crema consistenta, apoi se amesteca cu untul si piureul de capsuni.


Asamblare:


Se taie tortul in 2 sau 3, in functie de cat de bine a crescut. Se insiropeaza, se intinde crema intre straturi si se orneaza cu capsuni si frisca

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet inimos" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Satisfyyourcravings 1

04.02.2013, 10:09

Ce drăguţ este!

Rocsi 1

04.02.2013, 11:06

Mmmm bun!!!

Bya Ralu 1

04.02.2013, 12:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu cirese si capsuni