Traistute cu piept de pui

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 6545 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de la Rocsi,ea a facut pateuri cu piept de pui,eu le-am facut traistute.Rocsi draga-sotul meu este foarte incantat de reteta ta.

 

INGREDIENTE

  • 600gr. aluat de foietaj
  • 1 piept de pui taiat in cubulete
  • 250 gr. branza de vaci
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri smantana
  • 4 linguri parmezan
  • 3 feliute pastrama taiata in cubulete mici
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu piept de pui:

Se pregateste aluatul dezghetat.


Cubuletele de piept de pui se condimenteaza cu sare,piper si boia.


Cuptorul se incinge la 200 °C.


Aluatul de foietaj se taie in patratele,vezi foto.


Peste patratele se pune cate un cubulet de piept de pui si o lingura de crema de branza,care se face din:branza,untul,smantana,parmezanul ras,pastrama,sare ,piper.


Crema de branza se mixeaza bine.


Apoi se formeaza traistutele,adunandu-se patratelele de la capete.


Se pun pe tava si se ung cu ou ,batut spuma.


Se dau la cuptor la 200°C,si se lasa la copt ,pana devin aurii.


Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Peste oul uns peste traistute am ornat cu marar tocat marunt,dar se poate pune si susan sau mac.

2

Se pot face si alte umpluturi dupa gustul fiecaruia cu somon,etc.

3

Pastrama ii da un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Sylvia 1

19.11.2013, 10:49

wow ce bine arata !!!

Cris2711 1

20.11.2013, 11:33

Sylvia multumesc draga mea

Sylvia 1

25.11.2013, 12:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu broccoli