Traistute cu urda si marar

de brie in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2009 | 4723 vizualizari

 

Am vazut demult reteta la tv cu umplutura de carne, dar cum nu ma dau in vant dupa carne am incercat cu ciuperci, si apoi in varianta cu urda si sunt foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 250 ml sifon/apa minerala
  • 2 oua
  • sare
  • 1-2  linguri ulei (de preferat de masline)
  • aprox. 250 g faina
  • 500 g urda
  • o legatura marar
  • 15-20 frunze ceapa verde
   
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu urda si marar:

Se prepara din lapte,apa minerala,oua,un praf de sare si faina un aluat de clatite. Se incalzeste o tigaie si se trece la coacerea clatitelor. Spre sfarsit cand mai erau 3-4 clatite de copt am taiat 4-5 frunze de ceapa verde si cateva firisoare de marar si le-am daugat in compozitie si am copt ultimele clatite mai colorate :P.


Dupa ce terminam de copt clatitele se dau deoparte sa se racoreasca cateva minute.


Se taie marunt mararul si se adauga impreuna cu 1-2 linguri ulei peste urda, se amesteca pentru incoporare ingredientele, eventual se mai adauga un praf de sare.


Se trece la umplerea clatitelor cu urda si apoi se lega cu frunze de ceapa verde, o parte din clatite le-am rulat traditional dupa cum se vede in poze.


Va urez pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu urda si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

brie 1

14.12.2009, 08:27

esti o draguta gaby , mersi

Bya Ralu 1

06.02.2012, 21:39

gustos....yamy vreau si eu

diaconta 1

06.02.2012, 21:50

imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Placinta la tigaie ca pe Valea Somesului