Trandafiri cu mere si pere

de alba_zori in Dulciuri, 8 Mai 2012 | 2224 vizualizari

 

Cel mai simplu de facut si ce mult imi plac,sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • doua foi de foietaj congelat
  • miere.
  • 2 mere,2 pere.
  • stafide inmuiata in apa si rom.
  • cuisoare.
  • bucatele de ciocolata neagra.
  • zahar pudra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri cu mere si pere:

Pregatirea este rapida si simpla.


decongelez foile de foietaj


le intind si le ung cu miere,apoi fierb 5 minute merele si perele taiate felii lungi si subtiri cu cuisoare si zahar ,cateva linguri,apoi tai fasii foietajul uns de cate 10 cm lungime si 3 cm inaltime


apoi asez feliile de mere si pere alternate in lungime cate 5 felii,apoi asez si stafidele cu rom,bucatile se ciocolata mici


important sa fie putine ca se topesc, si invart incet incet ca sa devina un trandafiras


bag un betisor in mijloc ca sa tina bine in cuptor


apoi pregatesc o tava mare cu hartie de copt si bag la cuptorul preincalzit la 160 de grade(foarte important este ca sa se coaca si in mijloc)


le las pentru 45 minute sau pana se inrosesc bine deasupra,nu e nevoie de uns cu lapte sau ou ca tot se inrosesc,apoi le scot si le las la racit si le pudrez cu zahar pudra


pofta mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu mere si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

09.05.2012, 08:23

bune

Sim0na 1

09.05.2012, 22:36

foarte frumoase!!!

ionela2682 1

11.05.2012, 14:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "Iulia"