Trandafiri cu sunca

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 63280 vizualizari

 

Am vazut, mi-a placut, am facut.

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat de foietaj
  • sunca de Praga felii subtiri
  • cascaval
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri cu sunca:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Se intinde pe blat si se taie fasii de 4-5 centimetri.


Se ung fasiile cu ou batut.


Se pun feliile de sunca taiate in jumatate si se ruleaza.


Se pun in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt'


Se ung cu ou si se presara cascaval deasupra.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.


Eu le-am copt de doua ori ca prima oara le-am scos crude la mijloc.


Sunt foarte bune.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (107)

MotanLaOale 1

26.11.2013, 22:47

CarmenBlue 1

27.11.2013, 12:33

excelenta idee de aperitive !

MotanLaOale 1

27.11.2013, 14:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie

ieri la 09:44

Compot de mure

de dantes 5

pe 20.09 la 11:02

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

pe 19.09 la 19:57

RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv