Trandafiri din aluat cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2015 | 1487 vizualizari

 

Trandafirul - rosa centifolia sau ce mancam azi,pe scurt,ca pe lung inca nu stiu......

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 320 g carne tocata
  • 2 oua mai mici
  • 1 ardei rosu nu foarte mare
  • frunzele de la doua legaturi de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din aluat cu carne:

Mai intai pregatim umplutura .Taiem ardeiul cubulete mici,frunzele de ceapa verde le taiem marunt,apoi le amestecam cu ardeiul si carnea tocata si le punem intr-o tigaie si le calim,pana se inmoaie ardeiul.cand s-a inmuiat ardeiul scoatem compozitia din tigaie cu ajutorul unui spumar,avem grija sa lasam sa se scurga surplusul de ulei si zeama lasata dupa calire.Potrivim de sare si piper,adaugam un ou ontreg si un albus si omogenizam.Desfacem aluatul si intindem peste el compozitia de carne,apoi rulam cat ,ungem rulada formata cu galbenusul ramas.Taie rulada in 10 bucati si apoi asezam fiecare bucata in forme de silicon care arata ca un trandafir.Pentru ca n-am avut decat 6 forme care sa semene cu trandafirul am folosit si niste margarete ca forma.Asezam bine in forme si dam la cuptorul preincazit,pentru cca 25-30 min.Se scot din cuptor se presara parmezan si se servesc calde,desi sunt bune si reci,daca apuca sa se raceasca.

 

TIPS-URI

1

sub tava punem un vas cu apa,ca sa nu se arda pe fund

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din aluat cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

18.10.2015, 22:23

Wow! Arata splendid!

ela 1

19.10.2015, 15:48

ce bunatate!!!

simona72 1

24.10.2015, 10:12

Ce faini ti-au iesit!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, ceapa verde si nuci