Trandafiri din aluat cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2015 | 1126 vizualizari

 

Trandafirul - rosa centifolia sau ce mancam azi,pe scurt,ca pe lung inca nu stiu......

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 320 g carne tocata
  • 2 oua mai mici
  • 1 ardei rosu nu foarte mare
  • frunzele de la doua legaturi de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din aluat cu carne:

Mai intai pregatim umplutura .Taiem ardeiul cubulete mici,frunzele de ceapa verde le taiem marunt,apoi le amestecam cu ardeiul si carnea tocata si le punem intr-o tigaie si le calim,pana se inmoaie ardeiul.cand s-a inmuiat ardeiul scoatem compozitia din tigaie cu ajutorul unui spumar,avem grija sa lasam sa se scurga surplusul de ulei si zeama lasata dupa calire.Potrivim de sare si piper,adaugam un ou ontreg si un albus si omogenizam.Desfacem aluatul si intindem peste el compozitia de carne,apoi rulam cat ,ungem rulada formata cu galbenusul ramas.Taie rulada in 10 bucati si apoi asezam fiecare bucata in forme de silicon care arata ca un trandafir.Pentru ca n-am avut decat 6 forme care sa semene cu trandafirul am folosit si niste margarete ca forma.Asezam bine in forme si dam la cuptorul preincazit,pentru cca 25-30 min.Se scot din cuptor se presara parmezan si se servesc calde,desi sunt bune si reci,daca apuca sa se raceasca.

 

TIPS-URI

1

sub tava punem un vas cu apa,ca sa nu se arda pe fund

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din aluat cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rux 1

18.10.2015, 22:23

Wow! Arata splendid!

ela 1

19.10.2015, 15:48

ce bunatate!!!

simona72 1

24.10.2015, 10:12

Ce faini ti-au iesit!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L